Fysiofit Nuenen

LET OP:

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus zijn we genoodzaakt om alle lessen Gym en Pilates stop te zetten vanaf 10 november. De fitnesslessen (Fitness-Fit&Joy, Zwangerfit/Mamafit en Hartrevalidatie) gaan door.
Wij hopen op uw begrip.

Met ingang van heden 15 maart 2020 komen naar aanleiding van nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, alle groepslessen zowel overdag als in de avond uren te vervallen. Voor trainingspatienten zullen we bekijken hoe we dit 1 op 1 in kunnen plannen.

Nadere informatie volgt. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail  contact met ons opnemen.

Team Fysiotherapie Nuenen

Omschrijving abonnement
Onbeperkt  vrije fitness □ maand  € 39,00       □ één jaar  € 370,-
1 x per week groepsles gym fitness Pilates □ maand  € 41,50       □ één jaar  € 391,-
Groepsles Fit & Joy □1x per week  € 25,00       □ 2x per week   € 37,50
Groepslessen (Max. 2 groepslessen vast-
meerdere lessen alleen obv beschikbaarheid)
□ maand  € 57,-        □ één jaar  € 535,-

Betaling vindt alleen plaats via automatische incasso. Het incasso-formulier krijgt u tijdens de inschrijving.

Fysiofit Nuenen: fitter onder deskundige begeleiding
Meer bewegen draagt bij aan een goede gezondheid. Dit wordt niet alleen keer op keer wetenschappelijk bewezen; u kunt het ook zelf ervaren. Trainen bij Fysiofit Nuenen is een uitstekende manier om uw conditie en kracht te verbeteren. Bijvoorbeeld als aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling of als u gewoon meer begeleiding wilt bij het sporten.Veilig en effectief
Het voordeel van trainen bij Fysiofit Nuenen is dat u individueel of in een kleine groep traint, onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Tijdens de intake/keuring maken we een helder trainingsprogramma op maat, dat we regelmatig bijstellen. Dit kan bijvoorbeeld gericht zijn op vetverbranding, conditie of krachttraining. Ook tijdens het uitvoeren van de oefeningen wordt u voortdurend begeleid. Zo weet u zeker dat uw training veilig én effectief is. Wij weten wat u beweegt. Daarnaast kunt u als u wat bekender bent met de trainingsapparaten ook in de vrije fitnessuren zelfstandig trainen.Fysiofit is ideaal:
  • Als u een beperking heeft door een blessure
  • Als u geen sportervaring heeft
  • Voor het verminderen van overgewicht
  • Voor het verbeteren van conditie, kracht en lenigheid
  • Voor het behoud van herwonnen functies na een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie
  • Als u gewoon gezellig en verantwoord wilt sporten

Trainingsvormen:
Naast de vrije fitness worden er groepslessen en cursussen gegeven zoals: gymlessen, Pilateslessen, babymassage en zwangerfit. Alle lessen worden verzorgd door speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeuten van Fysiotherapie Nuenen.