Podotherapie – Fysiotherapie Nuenen – Nuenen

Fysiotherapie Nuenen

Bij ons bent u in goede handen

Podotherapie

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Toch ziet bijna niemand ze staan: voeten. Pas als mensen voetklachten hebben, zijn ze zich bewust van het feit, dat deze ‘onderdanen’ een belangrijke functie vervullen in het dagelijks leven. Dat laatste is precies de reden waarom er podotherapeuten zijn. De voet- en houdingsspecialisten bij uitstek.
Podotherapeuten zijn met betrekking tot het vakgebied voeten de enige beroepsbeoefenaren met een Hogere Beroeps Opleiding  met een Bachelor-degree.. Een dergelijke opleiding is wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs en staat  beschreven in de Wet-BIG, artikel 34. Na afronding van deze opleiding kan men de specialisatie sportpodotherapie volgen.

Bel voor het maken van een afspraak:
Tel: 06 – 54 30 86 22

Ulrike Arts

Sinds 1998 is Ulrike werkzaam in de (sport)podotherapie en behandelt zij patienten van jong tot oud met uiteenlopende klachten. Aangezien zij zelf een fervent sporter is lag het voor de hand dat zij zich inschreef voor de eerste post-bachelor opleiding sportpodotherapie die in 2009 van start ging. Inmiddels is zij een van de eerste sportpodotherapeuten van Nederland. Tijdens haar jarenlange ervaring als podotherapeut heeft zij voortdurend contact gelegd met andere disciplines om een zo optimaal mogelijk resultaat voor de patiënt te verkrijgen. Het samenwerken met de collega’s van Fysiotherapie Nuenen is dan ook de ideale gelegenheid om u nog beter van dienst te zijn.