Medische training – Fysiotherapie Nuenen – Nuenen

Fysiotherapie Nuenen

Bij ons bent u in goede handen

Medische training

Medische trainingstherapie

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Dit is eigenlijk een vanzelfsprekend iets. Toch kan het zijn dat we door onze zittende levensstijl, lichamelijke problemen, ziekte, ouderdom te weinig bewegen. Onze fitheid en daarmee ons algemeen gevoel van welbevinden gaat daardoor achteruit.

Individuele begeleiding

Medische trainingstherapie is het onder individuele begeleiding van een speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeut weer optimaliseren van de belastbaarheid en dus van onze fitheid. Bij Fysiotherapie Nuenen gebruiken we hiervoor functionele trainingsapparatuur en allerlei oefenvormen.

Zelf trainen

Naast deze trainingen onder begeleiding gaat u ook zelf aan de slag in onze goed uitgeruste en prettige trainingsruimte.

Kinetic control

Bij pijn spant u spieren aan alsof u een topprestatie moet leveren. Ook als u in rust bent. Dit noemen we compensatie-strategie. Via Kinetic control kunnen we zo’n compensatiestrategie opsporen en behandelen. De stabiliserende spiermechanismen verbeteren, u wordt leniger en uw spierkracht neemt toe. Kinetic Control maakt gebruik van een onderzoeksmodel om stabiliteitsproblemen op te sporen. Op basis daarvan stellen we een specifiek trainingsprogramma voor u samen.

Voor meer informatie:
info@fysiotherapienuenen.nl
Tel: 040-283 5873